Priser

  • Samtaleterapi med henvisning fra egen læge:

Der er en egenbetaling, som er fastsat af det offentlige. Egenbetalingen reguleres hver d. 1.4 og 1.10. Egenbetalingen er pr 1.10.2023: Første samtale: 462,42 kr. Og derefter: 385,59 kr.

Du får mulighed for tilskud i op til 12 samtaler, når du har en henvisning. Er det en henvisning på baggrund af angst eller depression, er det muligt at få en genhenvisning – som også er op til 12 samtaler. Dvs. I alt op til 24 samtaler.

Hvis du er mellem 18 og 25 år og har en henvisning på baggrund af angst eller depression, er du dækket af den vederlagsfri ordning, og her er behandlingen gratis.

  • Samtaleterapi uden henvisning: 1000 kr.
  • Parterapi (1½ time): 1550 kr.
  • Samtaleterapi bevilliget af forsikringsselskab: 1150 kr.
    Når et forsikringsselskab bevilliger psykologbehandling, afregner psykologen direkte med aktøren.

Sygeforsikringen “danmark”

Er du medlem af Sygeforsikringen “danmark”, har du mulighed for at få et tilskud på 300 kr. pr. session. Kontakt mig for yderligere information og se mere her.

Praktiske oplysninger

Første konsultation varer ml 50 og 60 min, derefter er det 50 min – inkl. Ny tidsbestilling og betaling.

Bemærk: Der afregnes efter hver session via MobilePay el. bankoverførsel – Der tages ikke imod dankort el. kontanter.

Afbudsregler

Er du nødsaget til at melde afbud, så gør det venligst i god til. Afbud gives senest kl. 12.00 dagen før aftalte tid pr. tlf., ellers betales fuldt honorar. Er du på Vederlagsfri ordning betales, hvad der svarer til egenbetalingen på den almindelige ordning.

Bemærk, at afbudsreglerne gælder uanset årsagen til afbuddet, da jeg har reserveret tiden til dig og ikke kan nå at give tiden til en anden klient ved sent afbud. Jeg håber på forståelse og respekt for dette.